Bine ati venit pe www.vmstudio.ro !


Puteti solicita servicii de filmari si fotografieri nunti si alte evenimente private gen: BOTEZURI, OCAZII, OFICIERI, FESTIVITATI, SINDROFII, LANSARI, ANIVERSARI, MAJORATE, ABSOLVIRI, BANCHETE.

Va oferim serviciile noastre de filmari nunta - fotografieri nunta si alte evenimente private asigurandu-va de aceeasi calitate in orasele si zonele invecinate acestora: Bucuresti, Buzau, Ploiesti, Galati, Tecuci, Focsani, Braila, Iasi, Constanta, Brasov.

Va stam la dispozitie cu personal specializat pentru servicii de filmare nunti si fotografii nunti cu echipe formate din cameraman si fotograf.


Serviciile de filmare nunta si fotografiere nunti sunt disponibile in orasele susmentionate si zonele invecinate acestora.

Deplasarea echipelor responsabile pentru prestari de filmari nunti este in raspunderea acestora.

Mirii care doresc filmare si fotografii la nunta lor dar oficierea, cununia ori alta parte din eveniment se desfasoara in alta zi decat ziua nuntii trebuie sa specifice acest lucru inca din prima discutie despre prestatia serviciilor de filmare si fotografiere.

Pentru nuntile la care se solicita filmare si fotografiere in afara granitelor Romaniei, costurile de deplasare a echipei de filmare si fotografiere sunt suportate de miri.

Filmarile nuntilor din zilele de VINERI au reducere de 25% (in limita posibilitatilor echipelor din parteneriat)


Alte informatii utile
Clipul - Hahuie Teodora
Dragi miri !

In calitate de prestatori in domeniul filmare nunta si fotografii nunta venim cu propuneri in organizarea anumitor momente din nunta dumneavoastra.
Subiectele de mai jos sunt cu caracter facultativ si nu se impune respectarea lor.

Nunti
            
Botezuri
     
Diverse
        
Agentia Festiv

Formatia Melodik

Corporate

Contact